M-am plictisit. Nu sunt un om rău, sau un om prost ori urât. Uneori am o părere prea bună despre mine şi partea interesantă e că e contagioasă. Sunt genul de colegă de clasă pe care orice mamă o vrea ca prietenă pentru fiica ei. Mi s-a mai spus că inspir încredere, că sunt calmă, că o să fiu o nevastă bună; bine, voi fi chiar şi o mamă bună. Voi fi şi un anarhist bun, un drac reuşit.

Am o tonă de planuri pline de umor personal. E greu să-mi pricepi umorul uneori când eu râd la bancuri cu „how many dunno what does it take to change a light bulb?” sau bancuri cu somalezi. Şi cu toate astea eu încă sunt nemulţumită. Am o stare permanentă de vină, deşi ar trebui să mi se rupă de orice. Dar nu, eu mă fac vinovată pentru orice se întâmplă în familia mea, în viaţa mea, în viaţa altora şi pentru ce nu se întâmplă în jurul meu sau în jurul altora.

Cu ruşinea mă întâlnesc rar – joc prea bine ca să îmi fie ruşine. M-am plictisit să mă intereseze care sunt efectele post-Avatar sau cele ale plantelor etnobotanice. Nu mă interesează fotbalul şi nici până acum nu am înţeles ce e cu flacăra violet. Nu îmi plac sictirul permanent, sila şi greaţa, faţa tipică unora când le spui de România, expresiile fumate, disperarea unora.

La un moment dat aveam impresia că eu nu pot să duc o viaţă boemă decât în visele mele pentru că întotdeauna e cineva care te va bârfi dacă faci ceva, cineva ce are aşteptări de la tine – cineva bun de dezamăgit, cineva nemulţumit, cineva care are prea mult timp liber ş.a.m.d. , şi aveam dreptate.

Ce boem este să fac ce spun părinţii, să beau cola şi să tastez toată ziua, să mai şi fac teme, să mai fiu şi drăguţă, să mai fiu şi tolerantă.

Vreau să îmi fac parul roşu, să fac un film, să îmi fac un tatuaj, să scriu o carte, să fac alt film, să fac altceva decât căcat. De obicei există două tipuri de oameni: cei ce mă cred matură( ?!) şi cei ce mă cred imatură. Dacă am simţul responsabilităţii şi o predispoziţie pentru autoînvinuire nu înseamnă că sunt matură dar ştiţi …eu sunt becul din

Q: How many Psychiatrists does it take to change a light bulb?

A: Only one, but the bulb has got to really WANT to change.


Zac în păcat ce arde mocnit. Deja mă aşteaptă în iad fraierii ăia…