Beeeeep! Acest articol poate fi citit de către copiii sub 18 ani numai in lipsa părinţilor. Genul postării: opera unei prietene.

Si-a pregatit totul destul de atent si de curat, ca sa nu imprastie boboceii aia fragili printre cutele mesei. A maruntit amestecul, degetele capatand aroma aia deosebita de hibiscus si ceai.L-a rulat, l-a impodobit cu un motz si filtru si i l-a dat sa il aprinda.

Au tras fumuri pe rand, tinand in piept pana la refuz si simtind cum inima se precipita pe sub tricouri.

E mai ieftin decat o betie, e mai durabil si mai amuzant.

Dar ce faci cand esti absolut 100% convins de veridicitatea realitatii de sub influenta spice-urilor?

El devenise doar un copchil rasfatat si arogant, uratel, lenes si lingusitor. Era un profitor de talie mondiala… Mare pacat.

Replica serii 1? Fuck it, ai coarne! (nu din cauza ei).

Replica serii 2- stii reclama aia la alpha bank cu greierele si furnica? Ei bine, tu esti furnica! AI COARNE!

Nu ii placea deloc de el, se intreba cum de il putuse suporta atat timp!

Ii era antipatic si totusi radea la glumele lui semi-debile, si nu neaparat din inertie. In orice caz, nu i-a dat voie sa o atinga, magaie, sau, doamne fereste, sa faca sex cu ea.

Pana se va linisti si confuzia nu va mai plana in mintea ei incetosata, el ramane acelasi tzanc antipatic cu 2 fete, baiatu’ lu’ tata, care nu a facut pe pielea lui nimic. Care a profitat de fete, fiind bun doar la futut. Pentru ca ea stia de fapt cat de mediocru este el cu adevarat, exceland doar la capitolul asternut.

Nu e in stare sa lege doua vorbe! Se alinta ca ultimul infectat cu down! Draci, nu de omu’ asta s-a indragostit

Totusi, a trecut toata ameteala aia dulceag de familiara. A ramas doar o impresie puternica, corectabila in timp. Increderea trebuie recastigata.

Baby jane, tarfa mea timp de jumatate de ora, mi a distrus relatia de peste un an. Asa e cand o faci in 3…

Reclame